Cjelovita oprema stana

CJELOVITA OPREMA KUHINJE, BLAGOVAONICE I DNEVNE SOBE PO MJERI

PROSINAC 2014 – MIZARSTVO MEDVED

U sljedećem doprinosu ćemo vam predstaviti detaljnu I cjelokupnu opremu stana, uključujući projektiranje, idejni projekt, proizvodnju i montažu, i naravno interijer  te montažu proizvoda za kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak. Svi proizvodi su naravno izrađeni po mjeri.Tloris

Naš klijent je slatki mladi par koji je želio životni prostor u svojoj novoj kući opremljen namještajem po mjeri koji će im po dizajnu i materijalima biti vrlo blizu. Budući da cijene prirodne materijale, odlučili su se da stolarija, podovi – parket i stepenice izaberu u elegantnom i uvijek modernom masivnom drvu ili u kombinaciji. orah furnir i svježe, bijele boje. Na temelju navedenog, imali smo prikladne polazne točke za dizajn interijera.

izhodiscno stanje

S obzirom na činjenicu da su kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak povezani u jedinstvenu cjelinu, dizajnirali smo opremu u modernom stilu, koja je međusobno prilagođena, kako u pogledu stila, kao i ugrađenim materijalima. Na taj način smo postigli izuzetan integritet i, naravno, izuzetno atraktivan izgled.

3d

Ponajprije smo naravno govorili o njihovim željama i identificirali funkcionalne zahtjeve koje treba pružiti namještajna oprema. S obzirom na činjenicu da je prostor za kuhinju mali, smo kuhinju dizajnirali s obje strane namijenjenog prostora. Uzimajući u obzir sve prethodno postavljene priključke (voda, odvod, napa, struja), izradili smo idejni prijedlog za sastav, u koji smo, između ostalog, uključili u smočnici vrata i prozor.

IMG_20150203_015427

Da bi se olakšalo posluživanje jela je blagovaonica je zamišljen kao koristan nastavak kuhinjskog sastava. Između kuhinje i blagovaonice predvidjeli smo radni stol, koji ima na dnu puno prostora za pohranu kuhinjskog posuđa.

Izvedeno stanje

Na temelju želja klijenata, predvidjeli smo prostor za jelo u blagovaonici sa kombinacijom klupe i stolica. Kutna izvedba klupe izrađena je od kombinacije punog drveta oraha i izuzetno visoke kvalitete tkanina koja je otporna na sve vrste mrlja i koja se čisti vodom. Širina klupe je, na zahtjev naručitelja, nešto šira i ima mekši jastuk, što omogućuje iznimno udobno sjedenje.

Izvedeno kunija1

Osrednji prostor u blagovaonici zauzima drveni furnirani stol na masivnom duplom podstavku, koji je u donjem dijelu dodatno opterećen i je time postignuta iznimnu stabilnost. Blagovaonicu dopunjuju moderne i udobne stolice, koje su kupljene od slovenskog proizvođača u sirovom stanju a u našoj radionici smo ih dodatno tapecirali, površinski tretirali i lakirali u izvedbu koju je izabrao naručitelj za cijelu opremu.

Kuhinja desno

U dnevnom boravku smo predvidjeli element sa atraktivnom zidnom oblogom u izvedbi furnira oraha i kombinacija MDF lakirane ploče u bijeloj boji. Središnji dio strukture je dizajniran za ugradnju velikog TV uređaja na policu, i druge audio i video opreme. U dnu elemenata nalaze se dvije ladice za pohranjivanje multimedijalnih proizvoda (DVD, CD, video, Blu-ray …).

dnevna soba - izhodiscno

Svi korišteni materijali su pažljivo odabrani iz ponude svjetski poznatih domaćih i stranih proizvođača. U proizvode smo instalirali najnovije sisteme okova kako bi se postigla vrhunska kvaliteta i trajnost opreme. Također smo posvetili veliku pozornost pojedinim fazama proizvodnje unutarnje opreme, od dizajna do konačne instalacije. Zadovoljstvo i priznanje kupaca bio je izuzetno!