Oprema poslovnih prostora po mjeri

Oprema poslovnih prostora po mjeri

Opremanje poslovnih prostora je izuzetno važan dio naše djelatnosti. Naši naručitelji su poznati i međunarodno priznati arhitekti, projektanti i proizvođači opreme za različite međunarodne hotelske lance.

Kod izrade projektne opreme potrebno je primijeniti određene standarde i odabrati odgovarajuće materijale  koji su dugovječni. Pored toga namještaj i ostalu opremu je potrebno prilagoditi tako da odgovara standardima, potrebama i željama naručitelja.

U tvrtki Stolarija Medved imamo ogromno iskustvo u opremanju različitih poslovnih prostora,  stoga vam možemo pomoći kod planiranja i izvedbi cjelokupnog projekta, od nacrta do montaže.

Funkcionalan i trajan namještaj

Kod opremanja poslovnih prostora uvijek moramo imati u mislima da proizvodi moraju biti što funkcionalniji te potpuno prilagođeni djelatnosti i potrebama naručitelja. Najsuvremenijom tehnologijom i bogatim iskustvom možemo izuzetno precizno izraditi različite zahtjevne vrste i tipove opreme. Na vama je da se odlučite za moderan stil ili radije izaberite klasičan, bezvremenski dizajn.

Nudimo vam vrhunsku izradu cjelokupne unutarnje opreme.

Odlučite se za unikatni poslovni namještaj po mjeri!

Postavite pitanje

Vaše ime (obvezno)

Vaš email (obvezno)

Predmet

Vaša poruka